Sojaõli on taimeõli, mida ekstraheeritakse sojaoa seemnetest. Sellel õlil on sageli kas tumekollane või õrnalt roheline värvus. Sojaõli koosneb viiest rasvhappest (palmitiin-, steariin-, oleiin-, linool- ja lionoleenhape).
Sojaõli on võimalik kasutada paljudel toiduvalmistamisviisidel (praadimine, küpsetamine, röstimine).
Sojaõli kasutatakse paljudes tööstusharudes. Tänu sellele saab toota järgmisi tooteid: keskkonnasõbralikud pestitsiidid, värvid, vaik, fungitsiidid, plastmaterjalid, määrdeained, biodiisel, seebid, kosmeetika, toit ja joogid. Kuid peamiselt kasutatakse sojaõli siiski toiduainetetööstuses järgmiselt: toiduõlina, salatikastmetes, margariini valmistamiseks, et anda küpsetistele õrnust, emulgeeriva ainena, valmistada krõbedaid koorikuid, vahvleid, kreekereid, leibu jne. Samuti majoneesikastmetes, grillkastmetes ja suure rasvasisaldusega frittimisel.
5 L plastkanister, 10 L plast kanister, 20 L metall kanister UN, 25 L plastkanister, 200 L (Ei sisalda konteineri hinda), 500 L (Ei sisalda konteineri hinda), 1000 L (Ei sisalda konteineri hinda)