Glütseroolmonostearaat (CAS 123-94-4)

Glütseroolmonostearaat (CAS 123-94-4)

0.00

Glütseroolmonostearaat (CAS 123-94-4)

Glütseroolmonostearaat, üldtuntud kui GMS, on monoglütseriid, mida tavaliselt kasutatakse toiduainetes emulgaatorina. See on valge, lõhnatu ja magusa maitsega helbelise pulbri kujul, mis on hügroskoopne. Keemiliselt on see steariinhappe glütseroolester.

GMS on toidu lisaaine, mida kasutatakse paksendava, emulgeeriva, paakumisvastase ja säilitusainena; õlide, vahade ja lahustite emulgaator; hügroskoopsete pulbrite kaitsekate; farmaatsiatoodetes tahkeaine ja vabanemist reguleeriv aine; ja vaigumäärdeainet. Seda kasutatakse ka kosmeetikas ja juuksehooldustoodetes.

GMS-i kasutatakse laialdaselt küpsetistes, et lisada toidule keha. See on mõnevõrra vastutav jäätisele ja vahukoorele ühtlase tekstuuri andmise eest. Mõnikord kasutatakse seda leivas jämeda vahendina.

Seda saab kasutada ka lisandina plastis, kus GMS toimib antistaatilise ja udustumisvastase ainena. See on toiduainete pakendamise puhul tavaline.

Choose An Option...
25 kg kott

Kirjeldus

Info

Teave

Tööstusharud: kosmeetikatööstus, farmaatsiatööstus
CAS number: 123-94-4
WE number: 204-664-4
Keemiline valem: C21H42O4
Molaarmass: 358,56 g/mol
Tollitariifikood: 29157050

Muud füüsikalised omadused
pH: 7,8–8,4 (50g/l H2O w 20°C)
Sulamis-/külmumistemperatuur: 52,0 – 59,0°C
Keemispunkt / vahemik: 250°C
Suhteline tihedus: 0,97 g/cm³

Lisainfo

Saadaval kogused

25 kg kott