Glütsiin (CAS 56-40-6)

0.00

Glütsiin (CAS 56-40-6)

Glütsiin (lühend Gly või G, valem NH2CH2COOH) on üks kahekümnest α-aminohappest. Glütsiin kuulub asendatavate aminohapete hulka, kuna inimesed suudavad seda toota seriinist, mida omakorda toodetakse glükolüüsi vaheproduktist 3-fosfoglütseraadist. Glütsiini kodeerivad kõik neli koodonit, milles esimeseks kaheks nukleotiidiks on guaniin: GGA, GGU, GGC, GGG.

Glütsiinil on kõrvalahelas vaid üksik prooton, mistõttu see on väikseim võimalik ning ka ainus akiraalne aminohape.

Choose An Option...
25 kg kott

Kirjeldus

Info

Tööstusharud: väetised, farmaatsiatööstus, toiduainetööstus, söödatööstus
CAS number: 56-40-6
WE number: 200-272-2
Keemiline valem: C2h5no2
Molaarmass: 282,46 g/mol
Tollitariifikood: 29224985

Muud füüsikalised omadused

pH: 5,97
Sulamis-/külmumistemperatuur: 233°C
Suhteline tihedus: 1595 g/cm3

Lisainfo

Mõõtmed -
Saadaval kogused

25 kg kott