Sheavoi (CAS 67701-30-8)

0.00

Sheavoi (CAS 67701-30-8)

Sheavoi on rasvaa (triglyseridi; pääasiassa öljyhappoa ja steariinihappoa), joka uutetaan afrikkalaisen karitepuun (Vitellaria paradoxa) pähkinöistä. Se on norsunluun värinen raakana ja yleisesti värjätty keltaiseksi borututujuurella tai palmuöljyllä. Sitä käytetään laajalti kosmetiikassa kosteusvoiteena, voiteena tai voiteena.

Hea voi koostuu viidestä päärasvahaposta: palmitiini-, steariini-, öljy-, linoli- ja arakidiinihaposta (katso taulukko alla). Noin 85-90 % rasvahappokoostumuksesta on steariini- ja öljyhappoja. Näiden kahden rasvahapon suhteellinen osuus vaikuttaa sheavoin koostumukseen. Steariinihappo antaa sille kiinteän koostumuksen, kun taas öljyhappo vaikuttaa sheavoin pehmeyyteen tai kovuuteen ympäristön lämpötilasta riippuen.

Choose An Option...
1 kg
2,5 kg
20 lit metallia voi UN
Tuotetunnus (SKU): 67701-30-8 Osastot: ,

Kuvaus

Sheavoi (CAS 67701-30-8)
Toimialat: Kosmetiikkateollisuus
Koostumus: Öljyt, rasvat, vahat
CAS-numero: 67701-30-8
WE-numero: 266-948-4
Muut fyysiset ominaisuudet
Suhteellinen tiheys: 0,86-0,93 g/cm3

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa