Manteliöljy (CAS 8007-69-0)

Manteliöljy (CAS 8007-69-0)

0.00

Manteliöljy (CAS 8007-69-0)

Lmond Oil on karvasmantelin öljyä syaanivetyhapon poistamisen jälkeen. se on väritön tai hieman kellertävä neste, jolla on voimakas pääasiassa mantelimainen aromi. Sitä käytetään pääasiassa lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa sekä myös elintarvikkeiden aromiaineena. Makea manteliöljy on pehmentävä aine, jolla on rauhoittavia ominaisuuksia.

Manteliöljyä käytetään terapeuttisesti pehmentävänä aineena korvavahan pehmentämiseen. Farmaseuttisena täyteaineena sitä käytetään vehikkelinä parenteraalisissa valmisteissa, kuten öljymäisessä fenoliinjektiossa. Sitä käytetään myös nenäsumutteissa ja paikallisissa valmisteissa. Manteliöljyä käytetään myös ravintoaineena.

Choose An Option...
5 lit muovinen kantta
10 lit muovinen kantta
20 lit metallia voi UN
25 lit muovinen kantta
200 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
500 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
1000 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Info

Toimialat: Kosmetiikkateollisuus
CAS-numero: 8007-69-0
WE-numero: 291-061-4

Muut fyysiset ominaisuudet
Suhteellinen tiheys: ~0,92 g/cm

Lisätiedot

Voidaan ostaa:

5 lit muovinen kantta, 10 lit muovinen kantta, 20 lit metallia voi UN, 25 lit muovinen kantta, 200 L (kontin hinta ei sisälly hintaan), 500 L (kontin hinta ei sisälly hintaan), 1000 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)