Lanoliini (CAS 8006-54-0)

Lanoliini (CAS 8006-54-0)

0.00

Lanoliini (CAS 8006-54-0)

Lanoliiniöljy on lampaan ihon eritystä. Se muistuttaa ihmisen talia, öljyä, jota erittää talirauhaset ja jota saatat huomata etenkin nenässäsi. Toisin kuin tali, lanoliini ei sisällä triglyseridejä. Lanoliinia kutsutaan joskus ”villarasvaksi”, mutta termi on harhaanjohtava, koska siitä puuttuu triglyseridit, joita on pidettävä rasvana. Lanoliinin tarkoitus on hoitaa ja suojata lampaan villaa. Tämä hoitava ominaisuus on syy, miksi ainetta käytetään nyt laajalti ihmisten kosmetiikassa, ihonhoitotuotteissa ja hiustuotteissa. Lanoliiniöljy uutetaan laittamalla lampaanvilla sentrifugikoneen läpi, joka erottaa öljyn muista kemikaaleista ja roskista. Prosessi suoritetaan lampaan leikkaamisen jälkeen, joten lanoliinin uuttaminen ei aiheuta haittaa lampaille.

Choose An Option...
0,5 lit metallipullon
5 lit muovinen kantta
10 lit muovinen kantta
20 lit metallia voi UN
25 lit muovinen kantta
200 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
500 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
1000 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Info

Toimialat: kotitalouskemikaalit, kosmetiikkateollisuus, lääketeollisuus
CAS-numero: 8006-54-0
WE-numero: 232-348-6

Muut fyysiset ominaisuudet

Sulamis- / jäätymispiste: 38-44 ° C
Kiehumispiste / kiehumisalue: 180 ° C
Suhteellinen tiheys: 0,932 g/cm (15 ° C)

Lisätiedot

Voidaan ostaa:

0,5 lit metallipullon, 5 lit muovinen kantta, 10 lit muovinen kantta, 20 lit metallia voi UN, 25 lit muovinen kantta, 200 L (kontin hinta ei sisälly hintaan), 500 L (kontin hinta ei sisälly hintaan), 1000 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)