Isopropyylimyristaatti (CAS 110-27-0)

Isopropyylimyristaatti (CAS 110-27-0)

0.00

Isopropyylimyristaatti (CAS 110-27-0)

Isopropyylimyristaatti (IPM) on isopropyylialkoholin ja myristiinihapon esteri.

Isopropyylimyristaatti on polaarisilla ominaisuuksilla varustettu kosteusvoide, jota käytetään kosmetiikassa ja paikallisissa lääketieteellisissä valmisteissa parantamaan ihon imeytymistä. Isopropyylimyristaattia on laajalti tutkittu ja impulssoitu ihon läpäisyn tehostajana. Tällä hetkellä ensisijainen käyttötarkoitus, johon isopropyylimyristaatti on virallisesti tarkoitettu, on vaikuttavana aineena reseptivapaassa pedikulisidihuuhtelussa.

Choose An Option...
5 lit muovinen kantta
10 lit muovinen kantta
20 lit metallia voi UN
25 lit muovinen kantta
200 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
500 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
1000 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Info

Toimialat: Kosmetiikkateollisuus
CAS: 110-27-0
WE: 203-751-4
Kemiallinen kaava: C17H34O2
Molekyylimassa: 270,46 g/mol
Tullitariffikoodi: 29159070

Muut fyysiset ominaisuudet
Sulamis-/jäätymispiste: ~0°C
Kiehumispiste/alue: 300°C (760 mmHg)
Suhteellinen tiheys: 850,0 – 855,0 kg/m3 (15°C)

Lisätiedot

Voidaan ostaa:

0,5 lit metallipullon, 5 lit muovinen kantta, 10 lit muovinen kantta, 20 lit metallia voi UN, 25 lit muovinen kantta, 200 L (kontin hinta ei sisälly hintaan), 500 L (kontin hinta ei sisälly hintaan), 1000 L (kontin hinta ei sisälly hintaan)