Kirjeldus
Info
Tööstusharud: toiduainetööstus
CAS number: 9004-53-9
WE number: 232-675-4
Keemiline valem: (C6H10O5)N
Muud füüsikalised omadused
pH: 2,5 (30°C, 50%)
Suhteline tihedus: 1,45 g/cm³
€0.00
Kollane dekstriin (CAS 9004-53-9)
Dektriin on osaliselt hüdrolüüsitud tärklis, mis tekib tärklise töötlemisel kuiva kuumuse, happe või ensüümide toimel. seda saab moodustada amüloosi ja amülopektiini tüüpi tärklistest. need on valget või kollast (kanaarilindu) värvi. võrreldes modifitseerimata tärklisega on s-del suurem lahustuvus vees, viskoossuse stabiilsus ja vähenenud pasta viskoossus. kasutusaladeks on taigna parandamine ja sidumine.
Seda saab kasutada emulgeerivate stabilisaatorite ja paksendajate, liimainete ja pinnakaunistustena. Seda saab kasutada farmaatsiatööstuses, kaitsvate liimide ja suspendeerivate ainete, liimide jaoks. Näiteks saab seda kasutada paberi liimimisel, tekstiili liimimisel ja tindi ettevalmistamisel; seda saab kasutada ka ravimi abiainena ja araabia närimiskummi asendajana.