Sojaletsitiin (CAS 8002-43-5)

0.00

Sojaletsitiin (CAS 8002-43-5)

Toidukõlblikku letsitiini saadakse sojaubadest ja muudest taimsetest allikatest. See on atsetoonis lahustumatute fosfatiidide komplekssegu, mis koosneb peamiselt fosfatidüülkoliinist, fosfatidüületanoolamiinist ja fosfatidüülinositoolist, mis on kombineeritud mitmesuguste muude ainetega, nagu triglütseriidid, rasvhapped ja süsivesikud. Rafineeritud letsitiini klassid võivad sisaldada mõnda neist komponentidest erinevates vahekordades ja kombinatsioonides, olenevalt kasutatud fraktsioneerimise tüübist. Õlivabal kujul eemaldatakse triglütseriidide ja rasvhapete ülekaal ning toode sisaldab 90% või rohkem fosfatiide, mis moodustavad kogu fosfatiidikompleksi või teatud osa sellest. Nii loodusliku kui ka rafineeritud letsitiini konsistents võib erineda plastist vedelani, olenevalt vabade rasvhapete ja õlide sisaldusest ning muude lahjendite olemasolust või puudumisest. Selle värvus varieerub helekollasest pruunini, olenevalt allikast, saagi variatsioonidest ja sellest, kas see on pleegitatud või pleegitamata. See on lõhnatu või iseloomuliku, kergelt pähklise lõhna ja maheda maitsega. Söödavad lahjendid, nagu kakaovõi ja taimeõlid, asendavad sageli sojaõli, et parandada funktsionaalseid ja maitseomadusi. Letsitiin lahustub vees ainult osaliselt, kuid see hüdreerub kergesti, moodustades emulsioone. Õlivabad fosfatiidid on rasvhapetes lahustuvad, kuid mittelenduvates õlides praktiliselt lahustumatud. Kui kõik fosfatiidifraktsioonid on olemas, on letsitiin alkoholis osaliselt lahustuv ja atsetoonis praktiliselt lahustumatu.

Choose An Option...
25 kg kott
Tootekood: - Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Info

Tööstusharud: farmaatsiatööstus, toiduainetööstus
CAS number: 8002-43-5
WE number: 232-307-2
Tollitariifikood: 29232000

Muud füüsikalised omadused
pH: 5-6 (100g/l H2O, 20°C)
Sulamis-/külmumistemperatuur: 263-265°C
Suhteline tihedus: 360 kg/m3
Vees lahustuvus: 420 g/l (20°C)

Lisainfo

Mõõtmed -
Saadaval kogused

25 kg kott